Vælg en side

Som man vokser som virksomhed, bliver man nødt til at affinde sig med det faktum, at stadig mere af arbejdet bliver uddelegeret.

På lille skala betyder det, at alle beslutninger ikke kan tages af den øverste leder, men at den slags i stedet uddelegeres til mellemledere. Det kan være svært nok at acceptere, hvis man har været leder for sit eget lille selvstændige foretagende i lang tid. På stor skala kan den slags uddelegering i stedet manifestere sig ved, at hele arbejdsopgaver bliver varetaget ude af huset.

Derfor giver det mening at have parkeringsselskabet

Det kan være alt lige fra IT-hjælp til, ikke mindst, parkering. Har I, som virksomhed, en kundevendt parkeringsplads, bør I i hvert fald aktivt overveje, hvorvidt I bør lade et parkeringsselskab tage hånd om den. Det kan selvfølgelig betyde, at I ikke selv har fuldstændig kontrol over, hvordan det bliver drevet og hvilken type service den enkelte kunde møder.

Finder du et parkeringsselskab, du stoler på, er der imidlertid også en masse fordele ved sådan en løsning.

Slip for ansvaret

Først og fremmest betyder det faktum, at det bliver drevet ude af huset, at I ikke skal bruge organisatorisk energi på foretagendet, men at det i stedet bliver drevet af nogen, der har langt mere erfaring som parkeringsselskab, end I nogensinde vil kunne få. Er der pludselig stor belastning på jeres parkering, ved de præcis hvad der skal til og kan lynhurtigt trække på reserverne.

Derudover betyder det at hyre et parkeringsselskab som regel også, at de medbringer deres egne løsninger, som i stigende grad bliver digitale. Sørg derfor gerne for at komme i kontakt med et parkeringsselskab, der kan være med til at fremtidssikre jeres parkeringsplads, så de også kan bruges om 20 år, hvor I forhåbentlig er et endnu større foretagende.