Vælg en side

Alle ejendomme skal plejes og vedligeholdes. Det er en god ide at få gjort denne ejendomspleje af professionelle med stor rutine på området.

Hvad er ejendomservice?

Det kan være lidt svært at se forskellen mellem at have en vicevært og så få udført ejendomsservice. Men funktion i en den normale beskrivelse af ejendomsservice omfatter blandt andet trappevask, rengøring af fællesområder, vinduespudsning, aflæsning af diverse måleenheder, vedligeholdelse af grønne områder, udslamning af blandt andet varmtvandsbeholdere, alt andet omkring varmecentralen, renholdelse af fortov og grønne områder, udskiftning af elpærer og batterier, glatførebekæmpelse om vinteren og også sørge for at nedløb og tagrender er rene.

Ekstern hjælp kan give mening

Stor I og skal finde en læsning til at få håndteret de daglige ejendomsservice opgaver, så er det måske en oplagt læsning at benytte et professionelt firma, der har viden og rutine med ejendomsservice. Det er selvfølgelig oplagt at samarbejde med nogen, der kender lokalområdet, og så skal det selvfølgelig hænge sammen med at det skal foregå på et prisniveau, der giver mening.

Rutinerede partner

En oplagt samarbejdspartner til den daglige service og vedligeholdelse af jeres ejendom er Glad Ejendomsservice. En virksomhed med stor rutine, der til dagligt varetager mere end 100 ejendomme i København og omegn. Hos Glad Ejendomsservice arbejder de med kvalitet fremfor prisdumping, hvilket giver en stabilitet i et indgået samarbejde.

Start en dialog

Står I og skal finde en løsning på ejendomsservice, så er det let at kontakte Glad Ejendomsservice. Det er blot at udfylde en formular på deres website og så få gang i en dialog, om hvordan der kan tilpasses en løsning til jeres behov. For hus Glad Ejendomsservice har de både stor rutine internt, men også en række rigtig gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at ramme det rette niveau i et samarbejde omkring ejendomsservice.