Vælg en side

Skal du have det sidste ud af sommervarmen med en dejlig havefest? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en guide til, hvordan du arrangerer den perfekte havefest. Læs med og få en masse inspiration til havefesten!

Brug en trådløs højtaler

Det kan være svært at finde den rette musikløsning til havefesten, fordi den foregår udenfor. Det er ikke alle, der har plads til en dj, og en almindelig højtaler kræver ofte mange forskellige stikkontakter. Skal du have den perfekte havefest, med dejlig musik hele aftenen, skal du uden tvivl bruge en trådløs højttaler. En Trådløs højttaler kan stilles overalt, samtidig med, at den leverer festlig musik time efter time.

Vælg menuen i god tid

Menuen til havefester kan ofte blive noget af en hovedpine – især hvis man ikke planlægger den i god tid! Til en havefest er det vigtigt, at man serverer praktisk mad, der er let at spise. Du kan eksempelvis vælge en simpel buffet med fingermadder, men du kan også vælge portionsanrettet mad. Der er mange muligheder! Det vigtigste er, at du vælger menuen i god tid, så du ikke stresser over dette på aftenen!

Sæt stemningen & rammerne

Det vigtigste til en havefest er stemningen og rammerne. For at du kan sætte den rette stemning til din havefest, er det vigtigt, at du vælger et tema. Du kan vælge at bruge naturens rammer, og bruge træer og planter som en del af pynten, men du kan også vælge et specifikt tema som eksempelvis en tidsalder. Her gælder det blot om at bruge fantasien og være kreativ!

Nu er du klar til at arrangere den perfekte havefest i sommervarmen. Held og lykke!