Vælg en side

Alger kan skæmme selv den flotteste bygning. Har dit tag fået en grønlig eller grålig farve, kan det tyde på, at dit tag er blevet angrebet af alger. Alger forsvinder ikke ved almindelig rengøring. Der skal særlige midler i brug for at komme dem til livs. Selvom alger sidder unægtelig godt fast på tagstenene, er det dog nemt og billigt at komme af med dem. Du kan bestille ejendomsservice hos et professionelt firma, som blandt andet kan klare denne opgave.

Sådan fungerer det, når der udføres tagrens

Taget bliver spulet med kemikalier, der dræber algerne. Der er tale om miljøgodkendte midler, som ikke skader naturen. Disse virker kun lokalt og trænger derfor ikke ned i grundvandet. Når tagrensningen er gennemført, vil taget fremstå som nyt, med sin originale farve. Det er meget almindeligt, at taget bliver flere toner lysere, når algerne er væk.

Hvorfor bør man få udført tagrens?

Der er flere årsager til, at du som husejer bør sørge for jævnlig rensning af taget. Der er naturligvis det æstetiske aspekt. Et tag med skidt og alger ser ikke ret pænt ud, men får huset til at se mere faldefærdigt ud. Jævnlig ejendomsservice kan være med til at forlænge levetiden på husets sliddele – herunder taget. Alger er nemlig ikke kun irriterende at se på. De kan også tære på fugerne mellem tagstenene, hvilket kan medføre, at disse skal udskiftes hurtigere. Du kan dermed forlænge tagets levetid ved at sørge for god vedligeholdelse. Det er nemt at finde billig ejendomsservice online.

Har du alger andre steder, eller områder på dit hus eller fliser, der trænger til grundig rengøring, kan dette også klares af et firma, der tilbyder ejendomsservice. Det er både muligt at bestille enkelte opgaver eller tegne abonnement på ejendomsservice.