Vælg en side

Det er de færreste ejendomsejere, der kan klare alle reparationer selv. Har du brug for hjælp til at få sat dit hus i bedre stand eller er der noget, der skal repareres? Skal dine fliser vaskes, dit tag renses for alger eller er der en vandskade, der skal ordnes? Hvis du ikke selv kan ordne det eller ganske enkelt ikke har tid og overskud, er du havnet det rigtige sted. Du kan heldigvis få hjælp her.

Glad ejendomsservice tilbyder

Glad ejendomsservice tilbyder hjælp til lidt af hvert. Hvis du vedligeholder din bolig, er der stor sandsynlighed for, at du vil spare penge i det lange løb. Det vil nemlig betyde, at du ikke skal købe nyt lige så ofte. Herunder kan du se eksempler på, hvad du blandt andet kan få hjælp til.

Vandskade

I Danmark er der flere og flere tilfælde af vandskader. Det skyldes ofte oversvømmelser. Hvis man skal undgå for mange skader, skal man handle hurtigt. Ring efter hjælp fra ejendomsservice, så snart du har opdaget skaden, så dit hus ikke tager alvorlig skade.

Bestil en handyman

Hvis du ikke har en vicevært tilknyttet din bolig, kan du ringe efter en handyman. En handyman kan hjælpe dig med forskelligartede vedligeholdelsesopgaver, du ikke selv kan overskue. Det kan for eksempel være at montere et nyindkøbt møbel, hjælp til at udskifte lyskilder eller rens og udskiftning af en luftblander.

Tagrens og algerens

Det er en god idé jævnligt at få renset dit tag. Alger på taget kan nemlig med tiden føre til skader. Dit tag vil holde i en længere periode, hvis du jævnligt får det renset. Hos ejendomsservice er det muligt at få et abonnement på tagrens. Hvis dit tag bliver renset en gang om året, kan du spare penge i længden, da det ikke skal udskiftes så ofte.