Vælg en side

I dag er der en meget stor del af danskere, der arbejder på kontor. Der er også en stor del af danskere, der oplever hyppige rygsmerter. De to stykker fakta kan godt have noget at gøre med hinanden. Det er nemlig supervigtigt, at man har en god kontorstol på en arbejdsplads. Det kan også gøre meget for ens arbejdsindssats.

Komfort er alt

Nogle arbejdspladser har et image, som de også gerne vil bevare, når de køber kontorstole til firmaet. Men faktisk bør man altid prioritere komfort først, uanset hvor vigtigt ens image er. En dårlig stol kan have store konsekvenser for ens krop og generelle trivsel på arbejdspladsen, hvoraf en god kontorstol skal være rar at sidde i, samtidig med at den giver kroppen al den støtte, som den har brug for. Det kan gøre en kæmpe forskel, som enhver person vil kunne mærke.

Konsekvensen ved en dårlig kontorstol

Tænk over, hvor meget du arbejder. 37 timer i en dårlig stol er rigtig lang tid. En stol uden støtte kan lede til smerter i ryg, lænd, nakke og skuldre, og de smerter kan lede til endnu flere problemer. Det kan være et problem såsom søvnproblemer, men det kan også være på et mere mentalt plan. Med tiden kan hjernen nemlig begynde at associere smerterne med arbejdet, og som resultat vil du begynde ikke at kunne lide arbejdet. Det er hjernens forsøg på at undgå de unødige smerter. Heldigvis kan du undgå smerterne helt med en god og behagelig stol.

Nyd en behagelig arbejdsdag

En god kontorstol er det hele værd. Du skal ikke være på en arbejdsplads, hvor du ikke har det rart, og hvor din krop ikke bliver passet på. Din stol skal give din krop støtte, den skal være blød, og den skal være rar at sidde i. Det er tre meget små krav, der vil gøre en kæmpe stor forskel.